Airolube
Over Airolube

Airolube

Airolube heeft een unieke lijn van innovatieve en duurzame producten voor de agrarische, auto en fietsen industrie. Producten die jou helpen bij verzorging, reiniging, smering, bescherming, onderhoud en verbinding.

Gratis verzending vanaf 45 euro

Morgen in huis indien voor 17:00 besteld

Over Airolube

Airolube is onderdeel van Airogroup. Producent van innovatieve en duurzame lipide producten met een hoge toegevoegde waarde die u helpen succesvol te opereren binnen uw sector. De verpakkingen die we gebruiken zijn drijfgasvrij, luchtgedreven, gebruiksvriendelijk en veilig. Onze producten helpen bij verzorging, reiniging, smering, bescherming, onderhoud en verbinding voor de zakelijke – en particuliere markt.

Airogroup wil een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame ontwikkeling door toepassing van lokaal - Europees geproduceerde, natuurlijke en biologisch afbreekbare grondstoffen.

Onze hightech faciliteit in Stadskanaal (Groningen) beschikt over een eigen research & development laboratorium met een constante focus op duurzame innovaties. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en processen waardoor onze afnemers kunnen vertrouwen op de duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en veiligheid van onze producten.

Duurzaam • Kwaliteit • Loyaal • Passie • Veilig zijn onze kernwaarden en krachten waarmee Airogroup samen met zijn partners wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio economie.

Let’s stick together!